Groei!

groei

Een afrondend gesprek van een fijne, inspirerende samenwerking met mijn klant. Door onze samenwerking is ze zich bewust geworden van haar potentie, weet ze zich zichtbaar te maken en haar positie in te nemen. Ik kijk met dankbaarheid en vrolijkheid terug op de gesprekken en het werk dat we samen hebben gedaan. Haar leergierigheid in het leiden van projecten heeft 2 succesvolle resultaten opgeleverd waar de collega’s bij deze bruggenbouwer erg blij mee zijn. Vanaf nu staan persoonlijke ontwikkeling (POP) en de Smeedweek op de agenda.

  Terug naar Stemgeluid

Laatste berichten

Zelforganisatie synoniem voor volwassen werken?

Zelforganisatie synoniem voor volwassen werken?

Kortgeleden dronk ik koffie met een vertrouwde klant. Het informele gesprek ging ook over het functioneren van de verschillende teams binnen de afdeling en waar de verschillen zaten. De leidinggevende vertelde dat één van de teams moeite heeft zichzelf te positioneren...

Veilig uitspreken in teams

Veilig uitspreken in teams

In teams is de psychologische veiligheid om er te mogen zijn als mens cruciaal om met elkaar resultaten neer te kunnen zetten. Jorien Beks heeft daar een heldere kijk op. In het artikel vind je een interessante podcast om te luisteren.