Wat tof!

Je gaat het Veranderkompas downloaden

Het kompas laat je mogelijkheden ontdekken om eigenaarschap en werkplezier in jouw team(s) te boosten. Als je droomt van meer ondernemerschap en eigenaarschp, helpt het kompas je op weg. Zo kun jij vol energie en bezieling richting aan jouw organisatie blijven geven. Download het kompas, volg de route en laat je inspireren tot actie.

nomads of change  Onze missie

Daar kunnen we kort over zijn: werk een duurzame bron van energie maken. Voor de ander én voor onszelf. Want we besteden allemaal veel tijd aan ons werk, laten we er dan ook veel plezier en voldoening uit halen. En niet minder accepteren. Laten we dit met elkaar creëren!

nomads of change  Onze visie

nomads of change is een club professionals die geloven in een arbeidsmarkt waar iedereen meedoet en meetelt. Waar leiders met energie en bezieling richting weten te geven aan hun organisatie. Waar organisaties meebewegen in de continue veranderingen in de markt en de wereld. En waar werknemers uitdaging, vertrouwen en veiligheid vinden.

Wij zien betekenisvolle veranderingen als de manier om dit te realiseren. Leiders creëren zo een context waarbinnen ruimte ontstaat voor de werknemer om díe rol en eigenaarschap te pakken, die het beste past.

Veel plezier met ontdekken!

p.s. als je wilt sparren over de uitkomsten, plan hier meteen een afspraak in of bel +31 (0)610939739.

Vul hieronder je gegevens in en download je kompas

10 + 5 =